Plannen voor een website?

Inmiddels heeft Compactweb al vele websites gebouwd.
Bekijk hiernaast enkele voorbeelden of klik in het menu op Portfolio

Voor de kleine ondernemers en (non)profit organisaties

Compactweb is er voor kleine ondernemers (MKB en ZZP) en (non)profit-organisaties. Voor een op maat gemaakte website. Indien gewenst kan de website worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Van te voren worden uw wensen besproken en een offerte gemaakt, zodat u weet voor welk bedrag de website wordt opgeleverd. Bij de oplevering ontvangt u een duidelijke handleiding waarmee u zelf in staat bent de website te bewerken.

Uw domein en/of website hosten bij Compactweb

Compactweb biedt u hosting aan op zeer stabiele en snelle webservers. Afhankelijk van uw wensen kunt u hosting op maat afnemen. Daarbij kan worden gedacht aan verschillende vormen zoals: alleen domeinregistratie, domeinregistratie met e-mailadressen of domeinregistratie en webruimte voor uw website. Compactweb levert domeinregistratie, mailverkeer en/of webruimte tegen gangbare tarieven. Neem contact op voor de tarieven.

Beheer en onderhoud van uw website

Compactweb bouwt niet alleen uw website, maar kan ook uw website onderhouden. Het CMS Joomla! en de toegepaste extensies worden up to date gehouden op basis van een van te voren afgesproken tarief.
Ook is het mogelijk dat Compactweb de inhoud (tekst en afbeeldingen / foto’s) voor u op uw website plaatst en bijhoudt. Afhankelijk van uw wensen wordt van te voren een tarief afgesproken.

Compactweb is geen bedrijf. Joomla! is mijn hobby

Websitebouw, beheer en hosting is voor mij een hobby. Compactweb is dus geen bedrijf.
Ik lever mijn diensten en ondersteuning waar mogelijk overdag en anders 's avonds of in het weekend.

Websites op basis van Joomla!

Compactweb bouwt uw website (ook wel webdesign genoemd) op basis van het CMS Joomla! Dit CMS heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbaar systeem voor kleine en  (hele) grote websites.
Indien gewenst kunt vanaf de oplevering met een op uw website toegepaste handleiding zelf uw website beheren.
Als u behoefte heeft aan een persoonlijke uitleg / training, dan kan Compactweb dit voor u verzorgen.

Joomla! is flexibel en uit te breiden

Met de basis van Joomla! is al een mooie website te bouwen. Daarnaast is er voor vrijwel elke wens een uitbreiding beschikbaar. Compactweb adviseert u welke uitbreidingen het beste bij uw wensen passen en installeert en configureert deze voor u.

Uw website draait bij Compactweb op een Nederlandse server

Compactweb plaatst uw website op servers die in Nederland staan. Dat heeft grote voordelen. U kunt rekenen op snelle laadtijden. Maar net zo belangrijk is dat zoekmachines (zoals Google en Bing) uw website beter beoordelen als u een Nederlandstalige website in Nederland host.

Uw Joomla!-website gehackt? Compactweb helpt u snel aan een schone website

Niemand zit er op te wachten dat de website wordt gehackt. Maar het gebeurt helaas toch nog zo nu en dan. Compactweb helpt u om uw website weer schoon te krijgen en adviseert u hoe de website daarna het beste kan worden beveiligd, zodat het niet weer gebeurt.
.