Plannen voor een website?

Inmiddels heeft Compactweb al vele websites gebouwd.
Bekijk hiernaast enkele voorbeelden of klik in het menu op Portfolio

Voor de kleine ondernemers en (non)profit organisaties

Compactweb is er voor kleine ondernemers (MKB en ZZP) en (non)profit-organisaties. Voor een op maat gemaakte website. Indien gewenst kan de website worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Van te voren worden uw wensen besproken en een offerte gemaakt, zodat u weet voor welk bedrag de website wordt opgeleverd. Bij de oplevering ontvangt u een duidelijke handleiding waarmee u zelf in staat bent de website te bewerken.

Uw domein en/of website hosten bij Compactweb

Compactweb biedt u hosting aan op zeer stabiele en snelle webservers. Afhankelijk van uw wensen kunt u hosting op maat afnemen. Daarbij kan worden gedacht aan verschillende vormen zoals: alleen domeinregistratie, domeinregistratie met e-mailadressen of domeinregistratie en webruimte voor uw website. Compactweb levert domeinregistratie, mailverkeer en/of webruimte tegen gangbare tarieven. Neem contact op voor de tarieven.

Beheer en onderhoud van uw website

Compactweb bouwt niet alleen uw website, maar kan ook uw website onderhouden. Het CMS Joomla! en de toegepaste extensies worden up to date gehouden op basis van een van te voren afgesproken tarief.
Ook is het mogelijk dat Compactweb de inhoud (tekst en afbeeldingen / foto’s) voor u op uw website plaatst en bijhoudt. Afhankelijk van uw wensen wordt van te voren een tarief afgesproken.

Compactweb is geen bedrijf. Joomla! is mijn hobby

Websitebouw, beheer en hosting is voor mij een hobby. Compactweb is dus geen bedrijf.
Ik lever mijn diensten en ondersteuning waar mogelijk overdag en anders 's avonds of in het weekend.