Plannen voor een website?

Inmiddels heeft Compactweb al vele websites gebouwd.
Bekijk hiernaast enkele voorbeelden of klik in het menu op Portfolio

Compactweb is geen bedrijf. Joomla! is mijn hobby

Websitebouw, beheer en hosting is voor mij een hobby. Compactweb is dus geen bedrijf.
Ik lever mijn diensten en ondersteuning waar mogelijk overdag en anders 's avonds of in het weekend.

Packt Publishing viert de 2000-ste titel met een exclusieve aanbieding

packt-publishingDe uitgeverij Packt Publishing heeft een uitgebreide reeks van praktische IT-eboeken. Nu vieren zij de 2000e titel ‘Learning Dart’ door het met hun klanten te delen.aarom starten ze per 18 maart 2014 met een actie “Koop er één en krijg er één gratis” voor alle e-boeken.. Dit geldt voor de periode tot en met 26 maart 2014.

`Learning Dart’ werd eerder dit jaar uitgebracht als een project dat net zo belangrijk zou kunnen worden als de programmertaal JavaScript. Het boek leert je hoe je apps kunt bouwen met behulp van dart en HTML5. In een model-gestuurde aanpak. Het geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om de meer complexe webapps te maken.

Directeur David Maclean legt uit “Het is niet toevallig dat dit het 2000e boek is. Onze klanten hebben aangegeven dat het onze taak is om ervoor te zorgen dat Packt ze praktische tips en ondersteuning biedt. Bij Packt begrijpen wij dat onze klanten een nieuwe programmeertaal vanaf het eerste begin willen leren. Uiteraard met een klein beetje kennis van vergelijkbare taalconcepten.”

Packt Publishing bidet de IT-boeken al aan sinds 2004. Packt is één van snelst groeiende uitgeverijen van techboeken in de wereld. Eerst hebben zij zich alleen gericht op Open Source-software,
Op basis van royalty betaald Packt de Open Source-community terug uit elke boekverkoop. Deze projecten hebben samen al meer dan $400,000 opgeleverd als onderdeel van het Packt’s Open Source Royalty Scheme.

Dit zijn enkele van de beste titels uit de uitgebreide reeks van Packt's hoofdcategorieën - maar “Koop er één en krijg er één gratis” geldt voor alle 2000 titels:
•    Web Development
•    Big Data & Cloud
•    Game Development
•    App Development